Tavaszi összesítő a márciusi hőstettekről…

Csodaszép hónap a korai tavasszal, melengető langyos napsugarakkal, néha-néha nyári meleggel és rengeteg esővel. Így vágtunk neki az év harmadik hónapjának, hogy végre elmondhassuk, megtettük amit ígértünk, legalábbis ebben a hónapban. 🙂

A futás nem jött össze, valószínűleg akkor futottunk volna, amikor pont esett az eső, így a túrákon volt a fő hangsúly, na meg az ebbel töltött kondicionáló esti sétákon. A bringákon is lenne mit csinálni, pedig azokkal kicsit könnyebb lenne az élet. Persze nincs minden veszve, jöjjön az összesítés, ami megmutatja, hogy hol tartunk az úton. Minden nap volt mozgás, hihetetlenül szép és nem is rövid túrákat tettünk, s ennek meg is lett az eredménye.

Az elszámolásnál a havi teljesítmény: 186 km.

Hmm, azért ez már valami, persze, tudom, vannak akik ennyit mennek egyhuzamban. De pontosan 186km-rel többet tettünk meg, mint aki fel sem állt a fotelből. Na erre varrjál gombot! 🙂

Úgy gondoljuk, aki elindul ezen az úton, annak nem a megtett kilométer a legfontosabb, hanem az elhatározás, és a mozgás öröme, éppen ezért mindegy, hogy mennyit teszel meg, már többet tettél magadért, mint a nagy többség.

Tipp. Az egészséged érdekében fontos, hogy bármilyen sportot űzöl, használj olyan felszerelést, ami nem okoz sérülést. Nagyon sok embert látunk futni, arra alkalmatlan cipőkben, aminek hamar kényszerpihenő vagy éppen a mozgás feladása lesz a vége. Ugyanez érvényes a túrázásnál is, de nem kell térdig érő túrabakancsot hordani, csak a kinyúlt, kitaposott edzőcipőket felejtsük el.

 

 

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.